Apennoten

De 35 leukste liedjes Met muzikale activiteiten voor in de klas

ISBN: 9789085603078

Prijs: € 27,5
Bestel aantal:

Omschrijving

Apennoten, een speelse naam voor een boek vol speelse, toegankelijke liedjes. Het bevat liedjes voor de onderbouw van de basisschool waarbij kinderen als vanzelf gaan bewegen en ritmische oefeningen een leuke uitdaging zijn, en waarbij kinderen mogen meespelen op een muziekinstrument. Bij een groot aantal liedjes zijn eenvoudige, makkelijk uitvoerbare lesideeën toegevoegd.

Apennoten is een muzikaal televisieprogramma van de KRO/NCRV dat acht jaar geleden gestart is. Nu is er voor dit boek een keuze uit de liedjes gemaakt zodat de teksten en melodieën nog toegankelijker zijn voor leerkrachten en kinderen. De liedjes en de karaokeversies ervan zijn te beluisteren als mp3. Ook de video’s van de uitzendingen zijn als extra materiaal beschikbaar via de website. Het is een uitgebreid muzikaal pakket dat het plezier in samen zingen nog groter zal maken.

Bas Fortgens geeft al 25 jaar met veel plezier les als muziekdocent in de onderbouw op diverse basisscholen. Hij geniet er erg van om kinderen plezier te zien hebben in samen zingen en om zich te verdiepen in hun belevingswereld. Daaruit ontstaan zijn liedjes.

Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte!