KIDDO

KIDDO is hét vakblad voor professionals die werken in de kinderopvang van 0-12: pedagogisch medewerkers en begeleiders in de dagopvang, tussen- of buitenschoolse opvang, peuterspeelzaalmedewerkers, gastouders, onthaalouders, studenten en docenten.

KIDDO presenteert vakgerelateerde onderwerpen op een toegankelijke manier, zodat lezers er op elk moment iets aan hebben. Een idee voor een activiteit, tips voor teambuilding of aandachtspunten voor een goede samenwerking met ouders: op alle zaken uit de praktijk heeft KIDDO een antwoord, in korte rubriekjes of juist langere achtergrondverhalen. Er is een helder evenwicht tussen praktische (nadruk op eigen uitvoering) en theoretische (nadruk op achtergrond en verdieping) artikelen. KIDDO dient als doorgeefluik van nieuwe pedagogische inzichten en alle ontwikkelingen in jouw vakgebied.

KIDDO is een grensoverschrijdend blad: het wordt gemaakt en verspreid in Nederland én Vlaanderen. Lezers kunnen een blik over de grens werpen en ervaringen met collega’s uitwisselen. Een deskundige redactieraad staat de redacties in beide landen bij, zodat lezers voorzien worden van actuele, op maat gesneden en pedagogische verdieping!


Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte!